ALMEN TANDPLEJE:

D​et er vigtigt at du kommer regelmæssigt til tandeftersyn!

Hvor ofte, - er individuelt, - og afhænger af dit behov.

Har du en god mundhygiejne og spiser fornuftigt behøver du i de fleste tilfælde kun komme til kontrol ca. 1 x årligt.

​Skulle du være arveligt disponeret for paradentose, - være nødsaget til at indtage medicin som giver dig nedsat spytsekretion, og dermed være mere disponeret for huller i tænderne, - eller evner du bare ikke at børste dine tænder hensigtsmæssigt, - eller spiser/drikker ufornuftigt, - vil du have behov for at komme med hyppigere mellemrum.

​Det er noget vi vurderer ved dit første besøg på klinikken.

Vi er et team bestående af klinikassistenter, - tandplejere, - tandlæger og en kirurg:

  • ​Du vil oftest blive modtaget af en af vores klinikassistenter i receptionen.
  • Dernæst vil du som regel komme ind til en tandplejer, som vil foretage en vurdering af din mundhygiejne, - undersøge om du skulle have betændelse i tandkødet eller paradentose, - registrere dette i din journal, - og foretage en rensning af dine tænder, for bakteriebelægninger og tandsten.
  • Du vil derefter komme ind til en tandlæge, som vurderer dit tandsæt med henblik på:  caries (huller), - slimhindeforandringer,  din tandstilling og sammenbid.
  • Dette sammenholdes med tandplejerens oplysninger og dit evt. medicinindtag, - mundende ud i en konklusion om dine tænder som helhed.
  • Er der behov for en eller anden form for behandling, - får du en ny tid til dette , - med det samme.

Om Tandklinikken Lille Torv​

​Hos os på Tandklinikken Ll. Torv  får du en grundig og professionel behandling. Vores team af tandlæger og tandplejere vil forsøge at tage godt imod dig, - i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.

kontakt os

Telefon: ​56 95 24 66